Jídlo/Pití

Sojové nudličky se zeleninou a rýží

Ahoj!

*

Jsem tu znovu s dalším rychlým, snadným veganským receptem. Tentokrát si uvaříme sojové nudličky se zeleninou a rýží, které potěší i masožrouty. Stačí 20 minut a máte na stole plnohodnotné jídlo.

Máte rádi čínské jídlo? Budu moc ráda, když napíšete komentář či dva a začnete mě sledovat na mém FacebookuInstagramu a Twitteru.

*

„Nemluv o tom, jak se má jíst, ale jez, jak se sluší.“
-Epiktétos

Sojové nudličky se zeleninou a rýží

*

Sojové nudličky se zeleninou a rýží

Ingredience

50g sojových nudliček
100g mražené čínské zeleninové směsi
150g jasmínové rýže
1 cibule
1 stroužek česneku
1 lžička zázvoru
1 kostka zeleninového bujónu
2 lžíce sojové omáčky
pepř
sůl
olej

Příprava

Do hrnce s vodou dáme bujón a sojové nudličky a vaříme asi 10 minut. Po vyndání lehce  vymačkáme z nudliček přebytečnou vodu. Rýži dáme vařit podle návodu. Na pánvičce osmažíme cibulku, zeleninu a okořeníme. Nakonec přidáme sojové nudličky a dochutíme podle potřeby. Směs podáváme s rýží, ale jde jíst třeba i s chlebem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..